16.2.06

Muovipussin ilmestys... kirja.. kohta.










Agh.

Kun päivänä erään olimme tänään koulutöissä. Opetuksen taso ei tyydyttänyt. Kuljin pussi päässä päivän ja T ikuisti tämän siis sen paperipiirrokseen lyijyllä. Olli osallistui aktiin hihitellen.













Jonkun tämä oli tehtävä
- Sten

15.2.06

KÄSII ILMAAN! JALKII MAAHINEN.

Päiväätten.

Ajattelin yhdistää teille ajatuksen siitä mitä tapahtuu suljettujen ovien takana tavarataloissa. Mitäs tapahtuu studiossa kun on löysää aikaa, ei persettä. Me piirretään tussipaperia. Tussipaperia. Katsokaa ja avartukaa.. sieltä.














Piirrosmaassa asuu T, S ja Aijaa. Kaikki piirtää, kaikki hengittää suunkautta.

Hyräillään hyvästit:

Sten

14.2.06

Tea-Se-Itse-miehet laiskistuu, ottaa rentoa.

Päivää-aa.

Tomaatinpoimija fil. tri. au T. omaatti on ollut ahkeruutta pursuava ruiskulähde josta pulpahdellut on: miksauksia, jotka ovat yhtyneet maailmankaikkeiden unkorvissa.

Me, eli allekirjoittanut ja Duuri-Olli, yritimme masteroida, mutta eeiii masteroitukaan, koska.. no.. bassorumpu näkyi IHAN LIIAN HYVIN.
Otettiin valokuvia ja juotiin Tea:ta. Hyvaa Tëëtä (jota ei näy kuvissa, koska se on jo kitusissa):




















Tomas siis mizxsaa lisää ja kun se loppuu, masterboimme ynnä laulamme kanoottilaulua jahka isospahka.

Tiedättehän ne pienet laput joista voi pitää kiinni kun uittaa sitä T-pussia kuumavesipullossa? No meilläpä on kotona semmosta PRINSESSA T:tä joissa kussakin lukee joku SUOMALAISTEN keksimä viisaus jota lukiessa voi tuntea universaalista harmoniutta, vaikka. No tänäpäiväisessä pussilapussa luki: "Hyvä tee syntyy maistajansa mielessä." Näin oli miettinyt Tomi Helsingistä. Älä Tomi uita jatkossa niitä deebusseja siellä mielessä, voit tulla olemaan liemessä. Toinen upea latteus tulee Jussilta Hesasta: "Kiire ei vähene tekemällä asioita nopeammin, vaan tekemällä niitä hitaammin."... eli... jos ei tee asioita ollenkaan niin on... työtön? w o w

Parahimmat pymppypuikkoni, teitä ikuisesti lempien:

- Sten

1.2.06

Aijaa the healthy smoking dragon

Me olimme, näimme, koimme, juovuimme, palauduimme ja taltioimme. Karmaiseva määrä materiaalia johon voi samaistua jahka tuotos tulemast. Mukana touhuamassa mukavia oli toveri Aijaa, jota ilman viikonloppu olisi ollut perin perinteistä. Pidimme erittäin mukavaa aikaa. Miksuttelun kiksuttelu alkanee kuluvalla viikolla T:n ja Aijaan toimesta, Sten liittyy toimintaan mukaan myöhemmin. Saimme siis taltioitua rummut kappaleisiin Moshi Moshi (johon anteliaasti aikaansa haaskasi Aitilan Lantti, kudos!) ja Party Island 5ive. Lisäksi n. 4o kappaletta Anal Log 6:lle, joista valitaan upeimmat 34. Tulevan Anal Log-julkaisun nimi on kuten lausutaan: Cold Rat feat. Stiff Ninja - Anal Log 6 - Minced Meat Molestation. Näimme paljon kovaa ja löysää vaivausta purkittamiseen, josta todisteena Stenin Campbell's-tomaattikeittopurkkipaita mutta mitä emme tekisikään ei minkään vuoksi? Palaamme asiaan kun on jotain syytä siihen, tai ei. Tavataan kun tapataan. Varokaa putkimiehiä, ne putkii nivusiin.

Nyt soinnissa:
Ennio Morricone: Mondo Morricone

rakkaudellakin:
Sten

Lopuksi erilaisia värejä eri pisteissä: